Cart
0

My cart

ΠΑΘΟΣ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

KAINOTOMIA

ΜΕΛΕΤΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Π&Γ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1964. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Π&Γ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΕΠΙΠΛΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2007

Οι αδερφοί Μαρκαντωνάκης ιδρύουν την εταιρία Μαρκαντωνάκης Π&Γ ως μια εμπορική εταιρία στο χώρο του επίπλου. Η εταιρία Μαρκαντωνάκης Π&Γ αντιπροσωπεύοντας την εταιρία ALTA LINEA στα Χανιά προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα επώνυμων ιταλικών οίκων καθώς και ειδικών κατασκευών.

2013

Το 2013 η ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Π&Γ συγχωνεύεται με την εταιρεία του Μαρκαντωνάκη Ευστράτιου εξαγοράζοντας της κτιριακές εγκαταστάσεις της συνολικής έκτασης 1000 τ.μ στο Πιθάρι Ακρωτηρίου επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της στην μεταποίηση και κατασκευή επίπλων και ειδικών κατασκευών.

ΣΗΜΕΡΑ

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της στις ξυλινες κατασκευές αλλά και γνωρίζοντας τον χώρο του εμπορίου έχει σήμερα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο σύστημα διαχείρισης έργων προσανατολισμένο στην προσωποποιημένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Τα προϊόντα μας, ο σχεδιασμός και η καινοτομία αποτελούν την καρδιά του επιχειρηματικού μας μοντέλου. Στήν ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Π&Γ στοχεύουμε στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που απευθύνονται σε κάθε προϋπολογισμό και να ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής τους.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε στην φάση του σχεδιασμού και της κατασκευής δημιουργεί μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα που απευθύνονται παράλληλα σε διαφορετικές αγορές και επιχειρήσεις.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για εμάς βρίσκεται στις συνεργασίες που έχουμε εξασφαλίσει με οίκους του εξωτερικού αλλά και εγχώριες επιχειρήσεις διερευνώντας συνεχώς μαζί τους, τις ανάγκες και τα τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Διατηρώντας και διευρύνοντας αυτή τη σχέση θέτουμε τις βάσεις για ποιοτικές κατασκευές στις καλύτερες τιμές.

Προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και να συνεχίσουμε να καινοτομούμε πρέπει να μείνουμε πιστοί στο όραμά μας. Την δημιουργία προσωποποιημένων χώρων έμπνευσης χαλάρωσης και απόλαυσης.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΠΑΘΟΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Αναγνωρίζοντας την διαφορετικότητα των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της η ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Π&Γ επιδιώκει την δημιουργία μοναδικών χώρων σχεδιασμένων με αφοσίωση μέσα από μια παραγωγική διαδικασία προσαρμοσμένη σε αυστηρά ποιοτικά πρότυπα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής της διαδικασίας.

Η εταιρεία ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Π&Γ, παρά το μέγεθός της, παραμένει οικογενειακή διατηρώντας τις κεντρικές τις αρχές αναλλοίωτες, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε συνδυασμό με προσωπική επαφή και φιλική εξυπηρέτηση προς κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά.

Στη δική μας φιλοσοφία, κάθε πελάτης που μας προτιμά είναι μοναδικός και οι ανάγκες του αυστηρά προσωποποιημένες. Επιθυμούμε είτε αγοράσει ένα μόνο αντικείμενο, είτε να επιπλώσει όλο του το σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο, να είμαστε η πρώτη του επιλογή.

Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε απόλυτα στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, έχοντας πλήρη γνώση του χώρου της ξυλείας, της εμπορικής πραγματικότητας και του εταιρικού τοπίου. Με έμπειρο τμήμα σχεδίασης και με εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό, μπορούμε και προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ

Η εταιρία Μαρκαντωνάκης Π&Γ αναλαμβάνει την επίσκεψη στο χώρο σας ώστε να γίνουν οι κατάλληλες μετρήσεις των διαστάσεων και η ακριβής αποτύπωση του χώρου με φωτορεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση του έργου για την καλύτερη κατανόηση του τελικού αποτελέσματος.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η εταιρία Μαρκαντωνάκης Π&Γ αναλαμβάνει τον σχεδιασμό μελέτης τόσο κατοικιών όσο και επαγγελματικών/εμπορικών χώρων. Βασικός παράγοντας για την υλοποίηση κάθε έργου είναι οι ανάγκες του κάθε μας πελάτη, οι οποίες παρουσιάζονται μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο μέσα από τον οποίο καλούμαστε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας προσφέροντας καινοτόμες ιδέες για κάθε έργο ξεχωριστά, στον σωστό χρόνο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η δημιουργικότητα, η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε και να δίνουμε ζωή σε κάθε ειδική κατασκευή που επιθυμείτε να πλαισιώσει το χώρο σας. Για εμάς οι δρόμοι της δημιουργικής έκφρασης είναι πάντα διαλεκτικοί και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ειδικές κατασκευές υψηλού σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

AFTER SALES SERVICE

Η εταιρία Μαρκαντωνάκης Π&Γ εργάζεται με υπευθυνότητα και ακολουθεί τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό αλλά και την εμπειρία για να αποκαταστήσει άμεσα και αποτελεσματικά τυχόν ανεπιθύμητα προβλήματα.

X